Kategorier

Fjällräven Vika Sweater Gensere Ecru Dameklær,fjällräven københavn,engros-pris

NOK1,141.60  NOK570.80Du får 50% avslag
  • Modell: Fjällräven 00429
  • 6358 stk. på lager
  • Fjällräven Vika Sweater Gensere Ecru Dameklær,fjällräven københavn,engros-pris

Velg ønsket variant:Ant.

Fjällräven Vika Sweater Gensere Ecru Dameklær,fjällräven københavn,engros-pris_checkout

Description

fjällräven abisko trousers fjällräven dameklær gensere , fjällräven vika sweater gensere ecru dameklær,fjällräven københavn,engros-pris fjallraven g1000,pålitelig leverandør
fantastisk varm strikket kvinners genser med klassisk skandinavisk design i myk lammeull. høy, ribbet krage med mid lengde glidelåsåpning i front. ribbet mansjetter og hem. lær logo på ermet. comfort fit.


spesifikasjoner:

konsept: utendørs
vekt (fjr): 324 g in size s
consumer material: ull
yttermateriale: 100% ull
inneholder ikke tekstildeler av animalsk opprinnelse: ja


materiale g 1000:

nature `s egen funksjonelle materialer:

ull har holdt folk varme i tusenvis av år og er en del av en lang tradisjon i friluftsliv, og spiller en viktig rolle for folk som tradisjonelle bønder, fiskere, brannmenn og soldater. det krøllete, holder hulfiber store mengder luft, som deretter gir isolasjon.

samt å være et naturlig materiale, ull er også en usedvanlig sofistikert fiber: det er holdbart og elastisk, behagelig å bære og svært nyttig i både varme og kalde klima. ull absorberer fuktighet som deretter transporteres bort fra kroppen (hvor ellers ville det avkjøles og gjøre deg kaldere), og det er den eneste fiber å ha noen termiske egenskaper mens fuktig. det er spesielt smart når du bytter mellom tung og lett arbeid, som det bidrar til å regulere temperaturen.

ull er også naturlig motstandsdyktig mot skitt og dårlig lukt, noe som betyr at ullklær ikke trenger å vaskes så ofte lignende syntetiske plagg. lufting plagget er vanligvis tilstrekkelig for det å føle seg ren igjen.

ulike typer ull:
• normal ull fra sau er isolerende, slitesterk og myk. den isolerende kapasitet kan varieres ved hjelp av forskjellige strikketeknikker for å skape enten et jevnere eller luftigere struktur.
• lammets ull kommer fra den første klipping av en ung sau og er ekstra myk og allsidig. strikketeknikker kan også varieres i dette tilfellet.
• merinoull kommer fra merino sau og er en ekstra myk, fin ull som ikke klør - som er grunnen til at det er populært for undertøy og plagg bæres nær huden.

hvis du er ute etter fjällräven vika sweater er du heldig. i vår ski butikk har du den beste prisen tilgjengelig og med setilliten til at butikken gir deg lyst fjällräven moteriktig design norge. ikke vent lenger og legg bestillingen på dine dameklær produkter. fjällräven moteriktig design norge tilbyr et eksklusivt utvalg av gensere for ulike typer aktiviteter. vår gensere er designet for å passe dine behov og gi deg full kontroll, uansett vær.
fjällräven - dameklær - gensere

Review

Choose a ranking for this item. 1 star is the worst and 5 stars is the best.
Copyright © 2018 www.covesnest-marina.com. Powered by covesnest-marina.com